Köpa vykort

I Birgitta Lindeblad & Döttrars sortiment finns det fler än 200 unika motiv på vykort. Här finns det finns vykort som passar för alla tillfällen. Vykort till fest och till vardag som påminner om livet. Vykorten kan handla om motion, mat och kärlek. Födelsedagskort och gratulationskort med titlar som Hipp Hurra och Med en enkel tulipan.

Roliga julkort att skicka till vänner och familj med skojiga tomtemotiv och luciatåg. Vykortens namn är tryckta på kortens baksida och är många gånger en träffande beskrivning av vardagens humoristiska och tänkvärda ögonblick och gör hälsningen extra personlig. Originalen till vykorten har Birgitta Lindeblad målat med äggoljetempera på björkfanér som gör vykorten extra färgglada och livsbejakande.

Köpa vykort  som man blir glad av

Vykort man blir glad av

Många säger att man blir så “glad av att köpa era vykort” och de som får ett vykort på posten blir överraskade och känner sig träffade av de humoristiska inslagen som bilderna förmedlar.

Vill du bli återförsäljare av Birgitta Lindeblads vykort och andra produkter så är man varmt välkommen att höra av sig till oss. Man får gärna ringa oss, maila eller söka via vår hemsida. Birgitta Lindeblad & Döttrar använder DHL som fraktföretag till återförsäljare när vikten på försändelsen är större än två kilo. Till privatpersoner som beställer via Birgitta Lindeblads eshop är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi levererar alla våra beställningar inom tre arbetsdagar efter att ordern kommit till vår inkorg. För privatpersoner som vill besöka våra återförsäljare som finns i på olika platser i landet kan man se på vår hemsida under fliken återförsäljare så hittar man butikernas namn och adresser.

Grattiskort som sprider glädje

Att ge en nära vän, släkting eller en arbetskamrat ett grattis på födelsedagen kort uppskattas av alla. I Birgitta Lindeblad & Döttrars sortiment hittar du extra roliga grattiskort som känns unika och personliga. Det finns grattiskort med en mullig dam som kommer cyklande med en tårta och en kandelaber på pakethållaren där fram medans en mycket fundersam mås står på pakethållaren där bak och ser undrande ut, ska hon verkligen spela på fiolen hon håller i handen? Eller så har vi hela gänget med vimplar och champagneglas om ropar ett Rungande hurra.

Köp ett unikt födelsedagskort

Grattiskort

Ett gratulationskort föreställer ett helt födelsedagståg som kommer skrålande på Med en enkel tulipan. Att skicka ett grattiskort till bröllopsparet som precis har gift sig där den festklädda mulliga bruden kör fram sin brudgum på en skottkärra. Det finns så många anledningar att fira och det ska vi verkligen ta vara på. Det finns inget bättre än att uppmärksamma de man gillar med en personlig hälsning. Fira grannen som tar studenten med gratulationskortet Det ska vi fira.

Det finns helt enkelt roliga grattiskort till alla tänkbara tillfällen. Birgitta Lindeblad själv älskar att fira alla tänkbara högtider. Hon skickar alltid ett grattiskort till alla namnsdagsbarn och det är en trevlig tradition som hennes familj tycker är mysigt.

Sommarvykort

På sommaren vill man köpa vykort med motiv som sprudlar av sommarkänsla, badande mulliga kvinnor och livsnjutare som lapar sol på klippor och vid sjöar. Att beställa vykort med sommarkänsla går såklart att göra året om och det är helt nödvändigt. För hur ska vi annars klara de långa vintrarna utan de humoristiska vykorten från Birgitta Lindeblad med fylliga damer i trädgårdar och samtalande i en hammock eller bara filosoferande i en hängmatta.

Julkort

Vid jul finns alltid en vykort nyhet med en gladlynt tomtemor eller en Lucia som motiv. Det är möjligt att beställa julkort med änglar. Julgrisens öde är ett populärt motiv att köpa vykort med. Vykort nyheter är alltid värt att besöka för inspiration till att köpa vykort från Birgitta Lindeblad & Döttrar.

Sveriges roligaste vykort

Sveriges roligaste vykort

Att köpa vykort med nyheter gör du på vår hemsida. Som återförsäljare får du alltid ett mail samtidigt som vykort nyheten är tryckt och färdig för beställning. De nyinkomna motiven visas alltid överst på vår hemsida under rubriken nyheter. Den går helt enkelt inte att missa. För att vara helt säker på att du inte skickat en motiv till en vän tidigare kan det säkraste alternativet vara att köpa vykort från de nyaste som hela tiden uppdateras under fliken nyheter. Är du osäker är du alltid välkommen att fråga oss genom att kontakta Birgitta Lindeblad & Döttrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *